NAJPREDÁVANEJŠÍ
TOVAR V AKCII
Úvod » Biele čaje
Aj keď momentálne nejestvuje všeobecne akceptovaná definícia bieleho čaju, zvyčajne sa zaň považujú čaje z mladých alebo minimálne spracovaných listov z čajovníka. Väčšina definícií sa však zhoduje na tom, že biely čaj nemá zrolované listy a neprešiel procesom oxidácie (fermentácie) takže jeho chuť je ľahšia než zelený alebo čierny čaj.span style="font-family: georgia, palatino; font-size: 12pt;">Biele čaje sa pripravujú pri nižších teplotách ako čierne či zelené čaje. Často postačuje už 70 stupňov Celsia. Rôzne dlho doby lúhovania potom prinášajú rôzne chute nálevu. Zvyčajne od 2 do 5 minút.
Nenašli ste v našej ponuke to čo hľadáte? Napíšte nám a my Vám to zoženieme.